Fondtapeter

Fondtapeter har blivit populärt och är ett väldigt enkelt och billigt sätt att liva upp ett rum. När enbart en vägg i ett rum är tapetserad kallas det att det är en fondtapet.

När man fondtapetserar kan man välja stora mönster och starka färger utan att det blir för mycket vilket det lätt kan bli när man tapetserar hela rummet. Men det kan även vara väldigt fint att enbart ha en enfärgad tapet som fondtapet, precis som en målad fondvägg.

Fondtapeter passar i alla rum i hemmet från kök till sovrum. Det enda som stoppar dig är fantasin. Det blir dessutom vanligare och vanligare att tapetsera taket.

Många tapetleverantörer idag designar tapeter anpassade för fondtapetsering. Blommiga tapeter är ganska vanligt som fondtapet och brukar bli väldigt snyggt.

Något som är populärt just nu är industritapeter. Industritapeter är tapeter som får väggen att se ut som betong, murbruk eller tegel vilket ofta finns på väggarna i industrilokaler. Vi har flera olika tapetkataloger som enbart innehåller industritapeter. Dessa passar väldigt bra som fondtapeter.

Kom in och låt oss hjälpa, visa och inspirera dig i ditt val av fondtapet.

Här kan du även beställa din egen bild och göra en tapet av den i önskat mått. Du kan även beställa fototapeter på Mr Perswall och hämta ut dem hos oss på Färgscalan.