Tapeter

I våran tapetavdelning kan du i lugn och ro inspireras och leta efter dina tapeter. Vi hjälper dig gärna med att hitta fram tapeten, beräkningen av antal rullar och förklarar förståss vid behov om hur man går till väga. Här kan du läsa om hur man sätter upp tapeter. Utöver våra svenska tapetleverantörer har vi bland annat engelska tapeter, italienska tapeter, amerikanska och franska tapeter.

Tapeter är en dekorativ beklädnad av väggar av vanligast i papp eller vinyl men finns även andra material som textil, trä och läder. Med tapeter kan man få ett mycket större liv på väggarna och en personligare stil än vad det går med bara målarfärg.

Det är idag mycket vanligt att tapetsera en vägg i ett rum för att sedan måla de resterande. Detta kallas att man har en fondtapet. Med en fondtapet behöver man inte vara lika rädd för att använda stora mönster och starka färger. Läs mer om fondtapeter här!

Vi har självklart alla olika motiv på tapeter och tapetsorter såsom fototapeter, blommiga tapeter, randiga tapeter, och barntapeter med mera.